Google’s Ipad

By  |  0 Comments

Het lijkt dat Google zijn eigen Chrome Operating System ook geschikt voor tablets wil maken. Het ontwerp voor de User-Interface staat namelijk al online.

De ontwerpen staan al op diverse tech websites en op de site van Google’s eigen open sourceproject Chromium. Op dezelfde website verschijnen ook altijd nieuwe versies van de Chrome browser. Het Chrome OS is vooral bedoeld voor de netbooks, maar zo te zien is Google ook van plan om het systeem voor tablets geschikt te maken. Klik op Lees Verder om meer te lezen en concepten te zien van Google’s Ipad.

[nggallery id=10]

Recent waren er al geruchten dat  HTC samen met Google een tablet onder het Google-merk zou willen uitbrengen. Net zoals de bedrijven eerder al hebben gedaan met de Nexus One telefoon. De schermgrootte wordt in de documentatie aangegeven: tussen de 5 en 10 inch. (De iPad is 9,7 inch)

Er is sprake van een touchscreen en een systeem dat niet met vensters, maar met tabbladen werkt. De disclaimer op de site vertelt nog wel dat de gebruiksinterfaces momenteel nog in ontwikkeling zijn, dus deze zijn nog onder verandering onderhevig.

Op YouTube verscheen al een filmpje van de concept-tablet met Chrome OS:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.