Apple Islate

By  |  1 Comment

We moeten nog 2 dagen en 10 uur wachten (op moment van schrijven) en dan zullen we zien wat Steve Jobs bedoelde met zijn uitspraak: “This will be the most important thing I’ve ever done!”. We hebben het natuurlijk over de nieuwe Tablet van Apple. Omdat er zoveel over wordt gesproken vonden van wij van Nieuwster.nl het interessant om hier te posten wat wij verwachten van de Tablet en we zullen woensdag zien of we nog verrast worden!

Wij verwachten een Tablet met een scherm van 10 á 11 inch die er uit zal zien als een Iphone / Ipod Touch maar dan dus groter en misschien nog iets platter. Het zal in de markt worden gezet als een alleskunner voor de hele familie, zo kun je de krant lezen of een tijdschrift maar ook spelletjes spelen en op het internet surfen.

Maar wat gaat nu zo revolutionair zijn dan? Een grote Iphone is dat “The most important thing I’ve ever done“? Wij denken dat het meest vernieuwende de besturing moet zijn. Omdat er een groot oppervlak is voor bediening zullen er waarschijnlijk nieuwe mogelijkheden van invoer zijn. Dat zal zijn in de vorm van nieuwe Multitouch bewegingen en misschien ook wel spraak gestuurd. We zijn erg benieuwd! Als laatste het prijskaartje, wat betaal je nu voor een gadget waar je zoveel mogelijkheden mee hebt? Waarschijnlijk ligt de prijs tussen de Macbook en Iphone in, wij zetten in op 899 dollar.. We zullen zien!

[nggallery id=6]

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.